Uusi alakattokonsepti optimoi muunneltavien toimistotilojen ääniympäristön

28 helmi 2019

Tehokas äänenvaimennus on nykypäivän kiivastahtisessa työelämässä ja avokonttoreissa yhä tärkeämpää. Muunneltavilla järjestelmäseinillä toteutetussa toimistoympäristössä on vielä omat erityishaasteensa. PARAFON Decibel akustiikkaratkaisu vastaa näihin haasteisiin. 

Paroc on kehittänyt muunneltavien toimistotilojen ääniympäristön optimoimiseen PARAFON Decibel konseptin yhteistyössä yhden Ruotsin johtavan akustiikka-asiantuntijan, tekniikan tohtorin Pontus Thorssonin kanssa.

”Huono akustiikka alentaa sekä tuottavuutta että viihtyvyyttä. Siksi on tärkeää luoda mahdollisimman hyviä ääniympäristöjä tehokkailla ja muunneltavilla akustiikkaratkaisuilla”, kertoo Pontus Thorsson. ”Sen vuoksi olemme keskittyneet tuomaan esiin sitä, että seinillä ja alakatolla on molemmilla tärkeä osuutensa ääniympäristön optimoimisessa, ja Paroc on kehittänyt alakattokonseptin, joka omalta osaltaan täyttää tehtävän vaatimukset”, Pontus jatkaa.

PARAFON Decibel -sarjaan kuuluu kuusi erilaista alakattotuotetta, jotka sekä eristävät että vaimentavat ääntä. Tuotteita voidaan helposti yhdistellä monenlaisiksi ratkaisuiksi, jotka täyttävät alakaton ääneneristävyysvaatimukset jopa Dn,f,w-arvoon 54 dB saakka.

Tuotteet on testattu ruotsalaisessa akkreditoidussa akustiikkalaboratoriossa, ja niiden ydin on luonnostaan kestävää ja paloturvallista kivivillaa. Saatavilla on erilaisia pintoja, ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta tai vapaavalintainen NCS-väri.

Tutustu esitteeseen!