PAROC FireSAFE -järjestelmän asennus

I-profiilien kiinnittäminen:

Cutting stonewool
Kun asennat eristystä H- tai I-profiiliin, joiden laippojen etäisyys on yli 200 mm, eristyslevyliitosten taakse asetetaan taustalevy. Taustalevyn tulee olla 100 mm leveä ja yhtä paksu kuin pääeriste. Leikkaa asennuskappaleet 100 mm levyisiksi ja pituudeltaan profiiliin sopiviksi. Jätä pituuteen 2–3 mm ylimääräinen vara.
 Fire safe insulation, steel construction 2 Paina eristyskappaleet muodostuvan liitoksen taakse laippojen väliin.
Fire safe insulation, steel construction 1

Jos palkki tai pylväs on korkeampi kuin 300 mm, taustalevyn taakse asetetaan lisäksi tukilevy, joka on paksuudeltaan pääeristeen paksuinen. Tällöin kahdesta tuki-eristekappaleesta muodostuu T:n muotoinen tuki. Molemmat levyt leikataan ylimitoitetusti, jotta ne istuvat paikalleen tiukasti. Liimaa tai muuta vastaavaa ei tarvita.

Hitsaaminen

Welding pin Eristys kiinnitetään käyttämällä teräksisiä hitsipiikkejä, joissa on aluslevy. Hitsipiikin halkaisija on 2,8 mm ja siinä on kiinteä aluslevy, jonka halkaisija on 30 mm.
Welding pin and slab Yleensä hitsipiikki valitaan 2–3 mm pidemmäksi kuin eristyspaksuus. Hitsipiikki on kuparilla päällystetty teräspiikki, johon kuuluu aluslevy.
Welding Hitsaus suoritetaan tapitushitsauskoneella tai vastaavalla. Noudata hitsauskoneen ohjeita asentaaksesi hitsipiikit asianmukaisesti.
Welding pins and studs Eristyslevyn tulisi peittää sen levyn pää, jota vasten se asennetaan. Terästä ei saa jäädä yhtään näkyviin. .
Installing insulation to the studs
Asennettaessa eritystä palkkeihin sivuille asennetut levyt peittävät alimman kerroksen levyn eikä päinvastoin. Noudata hitsauskoneen ohjeita asentaaksesi hitsipiikit asianmukaisesti. Huolehdi, että tapit on kiinnitetty kunnolla. Tappeja tulisi voida taivuttaa sivulle (ilman eristystä) ja niiden tulisi pysyä kiinni