Vastuullisuus ja arvot


Owens Corningin arvot:

  • elää turvallisesti,
  • menestyä asiakkaidemme kanssa,
  • olla markkinajohtaja laadussa,
  • kasvattaa vaikutusvaltaamme vastuullisuuden kautta,
  • muuntaa tietoa arvoksi ja
  • pyrkiä olemaan parempia joka päivä

Pyrimme tuomaan nämä arvot osaksi jokapäiväistä työtämme.

Meille jokainen päivä on uusi mahdollisuus säästää energiaa ja resursseja sekä tehdä päätöksiä planeettamme hyväksi. Yhteistyössä pienennämme negatiivista jalanjälkeämme ja kasvatamme positiivista kädenjälkeämme. PAROC-tuotteet tarjoavat vastuullisia ratkaisuja, joissa on otettu huomioon energiatehokkuus, paloturvallisuus ja korkea akustinen laatu. Huomioimme kehitystyössä erityisesti ympäristöasioita, kuten energiatehokkuuden, kierrätyksen ja päästöt. Vastuullisuus tukee liiketoimintaamme antamalla yhteistyökumppaneillemme varmuuden kestävästä laadusta, määräysten noudattamisesta ja turvallisuudesta vähentämällä samalla materiaalien elinkaarikustannuksia, nopeuttamalla asennusta ja rakentamalla kumppanuuksia.

Tarjoamme henkilöstölle turvallisen ja mukavan työpaikan, joka antaa mahdollisuuksia saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteita. Pitkän aikavälin menestyksen myötä pystymme luomaan lisää pysyviä työpaikkoja. Tarjoamme myös toimittajillemme ja kumppaneillemme tuloja sekä mahdollisuuksia kasvaa.

Vuoteen 2018 saakka Paroc julkaisi erillisiä vastuullisuusraportteja. Vuodesta 2018 lähtien vastuullisuusraporttimme sisällytetään Owens Corningin vastuullisuusraportteihin.

Owens Corning Sustainability Report 2019

Katso Parocin vastuullisuusraportit vuosilta 2009–2018.

Owens Corning Sustainability Report 2018

Paroc Sustainability Report 2017

Paroc Sustainability Report 2016 

Paroc Book of Sustainability 2015

Paroc Book of Sustainability 2014

Paroc Book of Sustainability 2013 

Paroc Book of Sustainability 2012

Paroc Book of Sustainability 2009-2011