PAROC eXtralle kultamitali Liettuan Vuoden tuote 2011 -kisassa

19 joulu 2011

UAB Parocin toimitusjohtaja Jonas Liubertas vastaanotti kultamitalin PAROC eXtra -tuotteesta Liettuan parlamentin puhemieheltä Irena Degutienėlta.

Director General of UAB Paroc Jonas Liubertas and speaker of the Parliament of the Republic of Lithuania Irena Degutienė.Uusi kivivillasta valmistettu PAROC eXtra -rakennuseristelevy voitti kultamitalin Liettuan Vuoden tuote 2011 -kisassa. UAB Parocin toimitusjohtaja Jonas Liubertas vastaanotti kultamitalin PAROC eXtra -tuotteesta Liettuan parlamentin puhemieheltä Irena Degutienėlta.

Palkinto on erittäin mukava ja ansaittu arvostuksen osoitus koko Parocin tiimille”, sanoi Jonas Liubertas ottaessaan vastaan Liettuan Vuoden tuote -palkinnon. "Olemme jatkuvasti parantaneet tuotteitamme, jotka edistävät Liettuan rakennusteollisuutta ja teknologian kehitystä, ja jatkamme työtämme myös tulevaisuudessa."

Taipuisia PAROC eXtra -levyjä käytetään lämpö- ääni- ja paloeristeinä kaikenlaisten rakennusten seinissä, yläpohjissa ja lattioissa. Nämä Liettuassa valmistetut eristelevyt tunnetaan hyvästä kyvystään eristää lämpöä ja ääntä sekä erinomaisesta palonkestävyydestään.
PAROC eXtra -levyjä voi käyttää lämmöneristeenä ja palosuojauksessa lähes kaikissa remontoitavissa ja uusissa monikerroksisissa rakennuksissa. Ne sopivat myös yksittäisiin taloihin sekä liike-, hallinto- ja teollisuusrakennusten kaikentyyppisiin rakenteisiin.

PAROC-kivivillatuotteet ovat saaneet mitaleita Liettuan Vuoden tuote -kisassa myös vuosina 1997 (IL-levyt), 1999 (RAL-levyt), 2003 (PAROC WAS 35), 2004 (PAROC UNS37), 2005 (PAROC WAS50), 2006 (SSB1-levyt), 2008 (CGL20cy-levyt) ja 2009 (PAROC UNS 37z).