Puristepakkaukset onnistuneesti tuotu markkinoille

13 joulu 2011

Markkinoille tuodut kevyteristeiden 60-prosentin puristepakkaukset parantavat Parocin vastuullisuutta.

Pallet of PAROC eXtraParocilla on käynnissä ohjelma, jonka tavoitteena on tuoda vaiheittain kaikille markkinoille 60-prosentin kevyteriste puristepakkaukset. Yksi suurimmista ohjelman merkkipaaluista saavutettiin lokakuun ensimmäisenä päivänä, kun 60-prosentin eXtra-puristepakkaukset lanseerattiin Baltian ja Venäjän markkinoilla. Samanaikaisesti Ruotsissa lanseerattiin loputkin paksuudet UNS 37z-pakkausista 60-prosenttisesti puristepakattuna. Ohjelman viimeisessä vaiheessa kaikille Suomen markkinoilla lanseerataan ensi vuonna 60-prosentin puristepakkaukset jo aiemmin markkinoille tuotujen 50-prosentin puristepakkausten tilalle. 

Ympäristöystävällisyys on hyvää bisnestä 
This programme supports our sustainability policy as well as our profitability. It enables cost and time savings while also saving the environment. With reduced freight costs, storage space needs, and packing material waste, the compressed packs benefit all parties of the supply chain – from manufacturer to dealer and contractor

 

Ohjelma tukee vastuullisuusperiaatteitamme ja kannattavuuttamme säästämällä rahaa ja aikaa ja samanaikaisesti myös ympäristöä. Rahtikustannukset laskevat, varastointitilaa tarvitaan vähemmän ja pakkausmateriaalijätettä kertyy vähemmän: Puristepakkauksista hyötyvät siis toimitusketjun kaikki osapuolet – tuottajasta jälleenmyyjään ja urakoitsijaan. 

Baltiassa siirtyminen 40-prosentin puristepakkauksista 60-prosentin puristepakkauksiin viime syksynä laski pakkausmuovien käyttöä 14 % ja puulavojen 34 % suurpakkausta kohti.
Paroc jälleenmyyjä ja UAB Serfas johtaja Liettuan Kaunasista kertoo kokemuksistaan ja tuotteen hyödyistä:

Uusi PAROC eXtra puristepakkaus on monilta osin hyvä tuote. Ensinnäkin, tuote on laadukas ja hyvin vastaanotettu markkinoilla. Toiseksi, pakkaukset vievät vähemmän varastointitilaa ja voimme toimittaa asiakkaille useampia eri tuotteita samassa kuormassa. Tietenkin myös pakkausmateriaalijäte on vähentynyt. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että tuote vastaa odotuksiamme." 
Suomalainen Starkki-jälleenmyyjä lisäsi : “Yksittäiset pakkaukset ovat kestävämpiä kuin ennen, aiemmin paketit repeilivät saumoista, kun pakettia nosti. Huonoja kokemuksia ei ole lainkaan.”