Anne-Maarit Sepling Paroc Groupin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

13 elo 2012

Anne-Maarit Sepling (36) on nimitetty Paroc Groupin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi (Vice President, Marketing and Communications) sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 10.7.2012 alkaen.

Hän siirtyy Parocin palvelukseen Stora Enso Building and Living -liiketoiminta-alueen Customer Experience -johtajan ja globaalin markkinointiviestinnän tehtävistä.

Paroc Groupin toimitusjohtaja Kari Lehtinen sanoo olevansa tyytyväinen saadessaan yhtiön johtoryhmän jäseneksi asiakaskokemuksen kehittämiseen perehtyneen markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisen, jolla on kokemusta rakennusalasta kansainvälisesti. Ammattilaisten arvostaman Paroc-brändin punaraita on kuluttajien hyvin tuntema luotettava tuotemerkki. Tulevaisuudessa brändin kehittäminen on kuitenkin yhä enemmän asiakaskokemuksen luomista. Koska haluamme olla toteuttamassa vastuullista elinympäristön rakentamista ja vahvistaa kärkipaikkaamme energiatehokkaiden eristysratkaisujen kansainvälisenä toimittajana, on tärkeää, että viestimme osaamistamme ja tarjontaamme laajemmin, Lehtinen toteaa.

Koulutukseltaan Sepling on elintarviketieteiden maisteri (ETM) Helsingin yliopistosta. Hän on myös suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) Jyväskylän aikuisopistossa.