Joakim Westerlund on nimitetty Paroc Groupin Base-divisioonan johtajaksi

09 tammi 2013

Paroc Groupin Base-divisioonan tuotantojohtaja, TkT Joakim Westerlund (34) on nimitetty Base-divisioonan johtajaksi (Senior Vice President, Base Division) ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi vuoden 2013 alusta lähtien.

Westerlund on ollut Parocin palveluksessa helmikuusta 2008 lähtien. Hän on toiminut tuotantojohtajan tehtävässä Base-divisioonassa keväästä 2012 saakka. Tätä ennen hän työskenteli Tekniset eristeet -divisioonan tuotantojohtajana ja aiemmin tuottavuuspäällikkönä Base-divisioonassa.  

 

Joakim on aito ja ihmiskeskeinen johtaja. Kollegat ja alaiset arvostavat erityisesti hänen kykyään motivoida ja innostaa tiiminsä jäseniä. Joakim tunnetaan myös loogisena ja analyyttisena ajattelijana, jonka perehtyminen asioihin näkyy vahvana strategiaosaamisena. Hän tuo erinomaisen lisän Parocin johtoryhmään”, sanoo Paroc Groupin toimitusjohtaja, Kari Lehtinen.

 

Westerlund valmistui vuonna 2005 tekniikan tohtoriksi Åbo Akademista, jossa myös luennoi aiheenaan matemaattinen ohjelmointi. Valmistumisensa jälkeen, hän toimi Nestléllä Industrial Performance Managerina sekä perustajajäsenenä ja tutkimuspäällikkönä CIEM:issä (Centre for Industrial Engineering and Management).

Uudessa tehtävässään, Westerlund vastaa Parocin Base-divisioonasta kokonaisuudessaan, käsittäen tuotannon seitsemällä paikkakunnalla, neljässä eri maassa; Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Liettuassa, sekä T&K- ja teknologiatoiminnasta Paroc Groupissa.