PARAFON Hygienialevyt: puhdasta akustiikkaa

29 helmi 2016
Paroc Akustiikka tuo markkinoille uudistuneet, vaativiin ympäristöihin kehitetyt PARAFON-hygienialevyt listajärjestelmineen. Tuotteet on tarkoitettu kosteisiin tiloihin tai tiloihin, joissa vaaditaan erityistä puhtautta. Näitä ovat mm. terveydenhuollon tilat, puhdastilat, elintarvike-, elektroniikka- ja lääketeollisuuden tilat, uimahallit, pesutilat ja keittiöt.

Parafon hygienialevyt puhdasta akustiikkaa 

Parocin kokonaisratkaisu sisältää akustiikkalevyjen lisäksi myös uudet kiinnityslistajärjestelmät helpottamaan asiakkaan valintaa. Armstrongin listajärjestelmistä löytyy valmiit ratkaisut niin puhdastiloihin kuin kosteisiin tiloihinkin. Parafon-hygienialevyt pysyvät helposti puhtaana ja kestävät usein toistuvaa pesua. Levyt ja listat voi pestä eri menetelmillä (mm. ammoniakki- tai klooripohjaiset pesuaineet ja painepesu) ja ne soveltuvat tiloihin, joissa suhteellinen kosteus on jopa 100%. Parocin kaikki akustiikkatuotteet ovat paloturvallisia, kestävät kosteutta, vaimentavat ääntä, ovat tyylikkäitä ja ympäristöystävällisiä.

PARAFON HYGIEN ja PARAFON CLINIC-akustiikkalevyt sekä Clean room grid-listajärjestelmä on luokiteltu Puhdastilastandardin ISO 14644-1 mukaan ja Mikrobiologisen luokituksen NFS 90 351 mukaan. Tuotteiden puhdastilaluokitus on ISO4 ja niitä voi käyttää tiloissa, joissa on korkea tartuntariski. Tuotteet eivät tutkitusti toimi bakteerien, hiivojen ja sienten kasvualustana.

"Terveydenhuollon ja sairaanhoidon uusia ja remontoitavia kohteita tulee lähiaikoina paljon. Parantuneella tuotetarjonnalla ja kokonaisratkaisuilla pystymme vastaamaan alan kiristyneisiin vaatimuksiin", sanoo Suomen akustiikan myyntipäällikkö Mikko Kaloinen.

Tutustu tuotteisiin ja niiden huippuluokan ominaisuuksiin tarkemmin osoitteessa www.paroc.fi/puhdasta-akustiikkaa

Lisätietoja:

Akustiikan myyntipäällikkö Mikko Kaloinen, p. 0440 790313, mikko.kaloinen@paroc.com