Parocin uusi varastoterminaali Riihimäelle

10 helmi 2016
Paroc on solminut sopimuksen varastoinnista ja logistiikan palveluista Suomen johtavan massatavaroiden logistiikkaoperaattorin VR Transpointin kanssa. Yhteistyösopimus kattaa pääosin teknisten eristeiden varastoinnin ja kuljetukset Suomen sisämarkkinoilla. Uudelle varasto- ja kuljetusratkaisulle on tarvetta, kun Lappeenrannan tehdas suljetaan huhtikuussa.

Paroc varastoterminaali Riihimäellä

"Uudistetun varastoratkaisun tavoite on, että asiakaskokemus pysyy ennallaan, ja että toimitusvarmuutemme, asiakaspalvelumme ja joustavuutemme ovat edelleen sitä hyvää tasoa, josta Paroc on tunnettu", sanoo Parocin logistiikkapäällikkö Petri Viljanen.

Rakennuseristeiden tuotanto siirtyy Lappeenrannasta Paraisten ja Oulun tehtaille. Teknisten eristeiden tuotantolaitteet ja tuotanto siirtyvät Ruotsin ja Puolan tehtaille, jotka valmistavat teknisten eristeiden tuotteita Paraisten ja Oulun tehtaiden lisäksi.

Optimaalinen sijainti lähellä asiakkaita

Uusi varastoterminaali Riihimäellä otetaan käyttöön vaiheittain toukokuuhun mennessä. Parocin suurimpien tukkuasiakkaiden toimipaikat sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan säteellä varastosta. Osa toimituksista hoidetaan varastolta suoraan rakennustyömaille ja jälleenmyyjien varastoihin, joista myös suuri osa sijaitsee eteläisessä Suomessa lähellä Riihimäkeä. Uudessa varastossa tulee olemaan noin 5000 m2 sisä- ja 1000 m2 ulkovarastotilaa.