Parocin 80-vuotisjuhlavuosi

09 tammi 2017

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta siitä, kun ensimmäiset kivivillaeristeet esiteltiin Ruotsissa.  Paroc juhlistaa pitkää historiaansa, monipuolista osaamistaan ja asiantuntemustaan innovatiivisista eristeratkaisuista vuoden 2017 aikana. Juhlavuosi on sopiva hetki olla ylpeä saavutuksistamme.

Paroc juhlii yhdessä satavuotiaan Suomen kanssa. Lahti2017 MM-hiihdot ovat Suomi 100 -juhlavuoden suurimmat juhlat ja Paroc on yksi tapahtuman kansainvälinen yhteistyökumppani.

 “On hienoa olla mukana näin merkittävässä urheilutapahtumassa samana vuonna kun Suomi juhlii satavuotista itsenäisyyttä. Lahden MM-kisojen sponsoriyhteistyö tarjoaa meille tilaisuuden juhlistaa samalla Parocin omaa 80-vuotisjuhlavuotta”, kertoo Paroc Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Olga van Iterson.

Molemminpuolinen sitoutuminen vastuullisuuteen, kuten energia- ja materiaalitehokkuuden parantamiseen, tukee sponsorointiyhteistyötä. Lahti2017 haluaa suomalaisista maailman vastuullisimpia kisajärjestäjiä. Myös Paroc on aina pyrkinyt edistämään vastuullisuutta esimerkiksi uusien innovaatioiden avulla ja suunnannut kohti parempaa rakennettua ympäristöä.

Hiihdon MM-kilpailut käydään Lahdessa 22.2.–5.3.2017.