Owens Corning on saattanut päätökseen Parocin hankinnan

05 helmi 2018

Owens Corning (OC) on tänään ilmoittanut, että se on saanut kilpailuviranomaisilta kauppaan vaadittavat hyväksynnät ja saattanut päätökseen Paroc Groupin (”Paroc”) hankinnan. Paroc on yksi Euroopan johtavia paloturvallisten kivivillaeristeiden ja energiatehokkaiden ratkaisujen valmistajia. Hankinnan yritysarvo on noin 900 miljoonaa euroa.

”Paroc on nyt pysyvästi osa Owens Corningin eristeliiketoimintaa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Odotamme innolla uusia mahdollisuuksia, joita yhteinen matkamme Owens Corningin kanssa tarjoaa”, kertoo Parocin toimitusjohtaja Anders Dahlblom.

”Tämä on tärkeä päivä Owens Corningin eristeliiketoiminnalle”, toteaa Owens Corningin eristeliiketoiminnan johtaja Julian Francis. ”Meillä oli strateginen tavoite laajentaa tuotevalikoimaamme ja monipuolistaa maantieteellistä laajuuttamme. Tällä tavalla voimme paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tukea heidän kasvuaan. Parocin hankinnalla voimme toteuttaa molemmat tavoitteemme: meillä on nyt johtoasema Euroopassa sekä mineraalivillan globaaleilla markkinoilla.”



Lisätietoja:
Anders Dahlblom, toimitusjohtaja, +358 46 876 8904
Olga van Iterson, Paroc Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. +358 50 325 2376


Tietoja Owens Corningista

Owens Corning (NYSE: OC) kehittää, valmistaa ja markkinoi eristeitä, kattomateriaaleja ja lasikuituyhdistelmämateriaaleja. Yritys on globaali kooltaan mutta humaani mittakaavaltaan sekä markkinajohtaja, joka käyttää huomattavaa materiaaleja, valmistusta ja rakennustekniikkaa koskevaa asiantuntemustaan energiaa säästävien ja liike- ja asuinrakennusten käyttömukavuutta parantavien tuotteiden ja järjestelmien kehittämiseen. Yrityksen valmistaman lujitelasin avulla tuhansista tuotteista on saatu aiempaa kevyempiä, vahvempia ja kestävämpiä. Viime kädessä Owens Corningin henkilöstö ja tuotteet tekevät maailmasta paremman paikan asua. Owens Corningin pääkonttori on Toledossa Ohiossa. Yritys ilmoitti vuoden 2016 myyntinsä arvoksi 5,7 miljardia dollaria ja se työllistää 19 000 henkilöä 37 eri maassa. Yritys on ollut Fortune 500® -listalla 63 peräkkäisenä vuotena. Lisätietoja on saatavilla yrityksen kotisivuilla osoitteessa www.owenscorning.com.