Palamaton ja kestävä FOAMGLAS® on erinomainen eristemateriaali

24 syys 2019

FOAMGLAS on paloturvallinen

Solulasieriste FOAMGLAS on nimensä mukaisesti valmistettu lasista. Palamattomuus, erinomainen puristuslujuus ja pitkäikäinen lämmöneristyskyky ovat sen ylivoimaisia ominaisuuksia.

FOAMGLAS®-solulasieristeiden raaka-aineesta jopa 60% on kierrätettyä lasia. Tuotantoprosessin aikana lasi murskataan, kuumennetaan ja siihen sekoitetaan hiiltä. Seuraavassa vaiheessa massa kuumennetaan uudelleen ja lopuksi jäähdytetään. Miljoonat täysin suljetut lasisolut tekevät siitä erinomaisen eristemateriaalin.

Tiivis materiaali
Täysin vesi- ja höyrytiivis solulasieriste ei päästä läpi vesihöyryä tai muitakaan kaasuja. Se kestää orgaanisia liuottimia ja useita happoja vahingoittumatta.

Pitää muotonsa ja kestää puristusta
Lasi ei laajene eikä kutistu ja siksi solulasieriste kestää poikkeuksellisen hyvin jatkuvaa puristusta muotoaan muuttamatta. Sen puristuslujuus on monta kertaa parempi kuin useimmilla muovieristeillä. Se ei kierry tai taivu ja pystyy kantamaan tukirakenteet ja putkiripustukset ilman kylmäsiltoja. Solulasieristeiden lämpölaajenemiskerroin on samaa luokkaa kuin teräksen.

Palamaton ja ympäristöystävällinen
FOAMGLAS on epäorgaaninen, palamaton materiaali, jonka paloluokka on A1. Se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, eikä se sisällä kaasuja, liekinsuoja-aineita tai muita ympäristölle haitallisia sideaineita. Solulasieristeiden käyttöikä on rajaton ja niitä on saatavana laaja valikoima rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää FOAMGLAS-eristemateriaalista ja ratkaisuista >>