Paroc rakennuseristeet nyt BIMissä

17 touko 2019

Paroc rakennuseristeet nyt BIMissä

Parocin tuotetiedot ja rakennemallit ovat nyt helposti saatavilla ProdLibin uudesta BuildUp-materiaalikirjastosta. ProdLib BuildUp on Revit- ja AutoCAD-ohjelmille soveltuva työkalu, jolla suunnittelija voi luoda rakennetyyppejä erilaisista materiaaleista ja tuotteista.

ProdLib BuildUp sisältää materiaaleja sekä testattuja rakennetyyppejä useilta valmistajilta. Suunnittelija voi koota omat rakennetyyppinsä kerros kerrokselta valitsemalla haluamansa materiaalit ja määrittelemällä niille kerrospaksuudet. Tuotteita voi hakea esimerkiksi materiaalin ominaisuuksien mukaan.

Rakennetyypin luomisen jälkeen sitä voi käyttää suoraan AutoCAD-ohjelmassa, tarkastella PDF-tiedostona tai luoda seiniä ja lattioita Revitissä. ProdLib BuildUp mahdollistaa sen, ettei suunnittelijan tarvitse enää käyttää esimerkkirakennetyyppejä, vaan hän voi luoda projektikohtaisia ratkaisuja oikeista materiaaleista ja tuotteista. Työkalun avulla on helppo lähteä rakentamaan omaa rakennetyyppikirjastoa ja jakaa sitä kaikille yrityksen suunnittelijoille.

Materiaalikirjasto on aina ajan tasalla. Tyypillisesti materiaalitietoa ja rakennetyyppejä on jaettu esimerkkimalleina, joita aktiiviset suunnittelijat ovat voineet valmistajien sivuilta ladata. Haasteena on ollut materiaalien ja tuotteiden päivittäminen, joka on jäänyt suunnittelijan omalle vastuulle. ProdLib BuildUp tarkistaa automaattisesti, että sisällöt ovat ajantasaisia.

 
Saat ohjelman käyttöösi Suunnittelijat-sivulta >

 
Lisätietoja

Tuoteryhmäpäällikkö Juha Laihonen, puh. 0400 902 759, juha.laihonen@owenscorning.com

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu tuotetiedon jakopalvelu, joka sisältää tuotekirjastoja kymmeniltä tunnetuilta valmistajilta. Kirjastoissa on BIM- ja CAD-malleja, tarkkaa tuotedataa sekä muita suunnittelua tukevia dokumentteja. ProdLib BuildUp asentuu automaattisesti, kun lataa ProdLib-palvelun. ProdLib-tuotekirjasto toimii käytetyimmissä suunnitteluohjelmissa, kuten Revitissä ja AutoCADissä.