Pienennämme tuotepakkauksiamme - sinun ja ympäristön hyväksi

29 maalis 2019

Otamme nyt seuraavan askeleen ympäristön hyväksi pakkaamalla tuotteitamme yhä pienempiin pakkauksiin. Nostamme kevään aikana useiden tuotteidemme puristusastetta jopa 70 % - se tarkoittaa vähemmän kuljetuksia, pienempiä varastointitiloja ja helpompaa tuotehallintaa.

Paroc toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi, ja tuotteiden pakkaaminen yhä pienempiin pakkauksiin on tärkeä osa tätä työtä. Tiiviisti pakatut tuotteet pienentävät kuljetusten tarvetta ja vaativat vähemmän tilaa niin Parocin kuin asiakkaidemme varastotiloissa. Tuotteiden käsittely on näin myös entistä helpompaa ja onnistuu helpommin ahtaissakin tiloissa.

- Tässä on kyse jatkuvasta työstä: mitä enemmän onnistumme puristamaan tuotteitamme, sitä vähemmän tuotteillamme on ympäristövaikutuksia kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Ja se on meille tärkeä asia. Siirrymme nyt seuraavaan vaiheeseen ja puristamme tuotteitamme jopa 70 %, toteaa Paroc rakennuseristeiden tuotepäällikkö Lars-Erik Olsson Skövdestä.

Haasteena on säilyttää tuotteiden korkea laatu ja varmistaa niiden helppokäyttöisyys.

- Tuotteiden puristaminen ei ole sinänsä vaikeaa, mutta puristuksen lisääminen siten, että säilytämme tuotteidemme ainutlaatuiset ominaisuudet ja laadun, on haaste. Olemmekin iloisia, että olemme onnistuneet taklaamaan tämän haasteen, Olsson jatkaa.

Pienennettyjen pakkausten tuotevalikoima on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Norjassa.