Nimityksiä Teknisten eristeiden myyntiorganisaatiossa

30 tammi 2020
Parocin Teknisten eristeiden Suomen myyntiorganisaatiossa on tehty nimityksiä sekä tehtävänmuutoksia painottuen eri liiketoiminta-alueisiin: talotekniikka ja laitevalmistus, teollisuus sekä laivaneristysteollisuus. Liiketoiminta-alueisiin keskittyminen auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja myös mahdollistaa ko. liiketoimintojen strategisemman kehittämisen.
Toni Saukkonen on nimitetty myyntipäälliköksi, talotekniikka ja laitevalmistus. Toni on työskennellyt Parocilla yli 16 vuotta useissa eri tehtävissä, viimeisimmäksi teknisten eristeiden tuotepäällikkönä. Toni toimii jatkossa aluemyyntipäälliköiden esimiehenä.

Aluemyyntipäälliköt: Antti Lahtonen (Etelä-Suomi), Risto Hevosmaa (Pohjois-Suomi), Petteri Väätänen (Itä-Suomi) ja Jouni Kauppila (Länsi-Suomi).

Timo Perämäki on nimitetty myyntipäälliköksi, teollisuus. Timolla on yli 30 vuoden kokemus myyntitehtävistä Parocilla ja hän on viimeisimpänä tehtävänään toiminut Teknisten eristeiden myyntipäällikkönä. Uudessa roolissaan Timo tulee keskittymään teollisuuseristeiden myyntityöhön ja teollisuusliiketoiminnan kehittämiseen.

Kimmo Vire
jatkaa laivaeristeiden myynnissä uudella tittelillä myyntipäällikkö, Marine.

Annikka Tukonen, Sales Specialist, jatkaa entisessä tehtävässään ja kuuluu myyntiorganisaatioon.